art, taide, abstraktitaide, taideteokset, turku, taiteilija,

Tuuli Oikkonen 🖤 TAIKO

Tuuli Oikkonen is now on TAIKO!

Taiko is the world’s most extensive marketplace for Finnish contemporary visual arts. It is a digital marketplace, where the professional artist and buyer meet. 

Taiko delivers artworks worldwide. Taiko wants to enhance the availability of Finnish contemporary art and at the same time enhance the artist’s possibilities to present and sell his or her own artworks.

Taiko only offers art by professional artists. To guarantee the quality of the selection, every artist on Taiko has been approved based on certain criteria. Taiko provides various payment methods: netbank, credit card, mobile payment and installment payments as well as per invoice. International buyers are offered payment by credit card and PayPal.

Go & view MY TAIKO 🖤

//

Tuuli Oikkonen on nyt TAIKOSSA!

Taiko on maailman laajin suomalaisen kuvataiteen markkinapaikka, jossa sadat suomalaiset ammattitaiteilijat myyvät ja esittelevät teoksiaan. Taiko haluaa lisätä suomalaisen kuvataiteen saatavuutta ja samalla parantaa taiteilijoiden mahdollisuuksia esitellä ja myydä omia teoksiaan.

Taikossa on myynnissä taidetta vain ammattitaiteilijoilta. Laadun varmistamiseksi jokainen taiteiija on arvioitu tiettyjen kriteerien perusteella, ennen kuin hänet on hyväksytty Taikoon. Taikossa on useita maksuvaihtoehtoja: verkkopankkimaksu, maksukortti, mobiilimaksu, osamaksu ja lasku. Kansainvälisille ostajille on tarjolla korttimaksu. Taikon taidetta toimitetaan kaikkialle maailmaan.

Vieraile MINUN TAIKOSSANI 🖤

+There are no comments

Add yours