art, taide, abstraktitaide, taideteokset, turku, taiteilija,

#poikkeusprosessi

At Social Media of Prosessigalleria is currently going on this ‘Poikkeusprosessi’ (eng. an exception process). Here is a direct link to a post about me published by the Prosessigalleria.

Thoughts on how this situation we’re all in has already been affecting on my creativity & working. Shortly – When everything had to be canceled this spring it opened the highway of creativity in me. Also the worry about my love ones just boosts this state of creation.

Take care of each other 🧡

///

Prossessigallerian sosiaalisessa mediassa on käynnissä tällä hetkellä Poikkeusprosessi. Tässä minun ajatuksiani tilanteesta ja sen vaikutuksista sekä suora linkki Prosessigallerian julkaisemaan postaukseen minusta.

Keväälle sovittujen näyttelyiden, tapahtumien ja tapaamisten siirtyminen ja niiden myötä ajan vapautuminen, stressin kaikkoaminen ja perusasioiden korostuminen avasi minulla oikean luovuuden highwayn. Huoli lähimmäisistä ja tilanteen erikoisuus tekevät mietteliääksi ja on kuin bensaa liekkeihin.
Voit seurata työskentelyäni instagramissa @tuuulio

Pidetään huoli toisistamme 🧡

+There are no comments

Add yours