art, taide, abstraktitaide, taideteokset, turku, taiteilija,

HAPPY NEWS! // ILOISIA UUTISIA!

Pleased to announce that I just got the news, that I am a part of Summer 2020 Group Exhibition at Kuusiston Taidekartano, Kaarina with my Kasvu -series! That series of monotype prints is really personal and dear to me. And I’m so happy that it will debut in such a beautiful venue. 💛

Go and check parts of the Kasvu -series from HERE

More info about the opening later.

//

Ilolla ilmoitan että sain juuri tietää olevani yksi Kuusiston Taidekartanon kesän 2020 ryhmänäyttelyn taiteilijoista, Kasvu -sarjallani. Se monotypioiden sarja on minulle hyvin henkilökohtainen ja tärkeä ja olenkin todella iloinen, että se saa ensiesiintymisensä niin kauniissa paikassa. 💛

Käy katsomassa osasia Kasvu -sarjasta TÄÄLTÄ

Lisää infoa avajaisista myöhemmin.

+There are no comments

Add yours