art, taide, abstraktitaide, taideteokset, turku, taiteilija,

Art Moment w/ Tuulio


The start of the art moments will move from planned April to May, to make sure the best start for those. Hopefully at that time there’s no need to worry if it’s safe to participate in that type of events.

Even though I would love to get started asap, now I can think through all the workshop plans so you have the most amazing art moments when those gets rolling!

//


Taidehetkien aloitus siirtyy suunnitellusta huhtikuusta toukokuulle, jotta ne saavat parhaan mahdollisen alun. Toivottavasti silloin ei enää tarvitse miettiä uskaltaako työpajoihin osallistua epidemian vuoksi.

Vaikka niin mielelläni olisin aloittanut toiminnan asap, antaa tämä toki aikaa hioa työpajasuunnitelmat kuntoon, jotta teille olisi mahdollisimman upeita taidehetkiä tarjolla, kun homma pyörähtää kunnolla käyntiin!

Logo for the upcoming art workshops! <3

+There are no comments

Add yours